Sandler Training Polska Sp. z o.o.
| Master Franchisee |
Znajdź Centrum Szkoleniowe Sandlera
|
Kontakt
Strona firmowa
Diagnoza 360°
Szkolenia otwarte
Sandler Foundations | 01-02.04.2025 | Łódź
Sandler Cafe | 02.04.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 03 – 04.04.2025 | Wrocław
Weekendowa Klinika Innowacyjnej Sprzedaży | 12.04. – 13.07.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 14-15.04.2025 | Rzeszów
Sandler Foundations | 17-18.04.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 14-15.05.2025 | Kielce
Sztuka Negocjacji | 01.07. – 02.07.2025 | Warszawa
Klinika Innowacyjnej Sprzedaży Sandlera | 09.09-10.12.2025 | Warszawa
Akademia Zarządzania Sprzedażą | 17.09 – 17.12.2025 | Warszawa
Sandler Sales Mastery | online
Sandler Negotiating Mastery
„ANTYSPRZEDAŻ” KSIĄŻKA DARIUSZA MILCZARKA
Voucher
Dofinansowanie
Koszyk
Kontakt
Blog
Strona firmowa
Diagnoza 360°
Szkolenia otwarte
Sandler Foundations | 01-02.04.2025 | Łódź
Sandler Cafe | 02.04.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 03 – 04.04.2025 | Wrocław
Weekendowa Klinika Innowacyjnej Sprzedaży | 12.04. – 13.07.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 14-15.04.2025 | Rzeszów
Sandler Foundations | 17-18.04.2025 | Warszawa
Sandler Foundations | 14-15.05.2025 | Kielce
Sztuka Negocjacji | 01.07. – 02.07.2025 | Warszawa
Klinika Innowacyjnej Sprzedaży Sandlera | 09.09-10.12.2025 | Warszawa
Akademia Zarządzania Sprzedażą | 17.09 – 17.12.2025 | Warszawa
Sandler Sales Mastery | online
Sandler Negotiating Mastery
„ANTYSPRZEDAŻ” KSIĄŻKA DARIUSZA MILCZARKA
Voucher
Dofinansowanie
Koszyk
Kontakt
Blog
Warsztaty Wydarzenia
Sandler Training Polska
Events
Warsztaty
Nadchodzące
Sandler Café
Dyrektorzy
Handlowcy
Menedżerowie
Warsztaty
Właściciele firm
2 kwietnia 2025
Warszawa
Wyszukaj
Ostatnie wpisy
Prospecting, czyli najbardziej nielubiany obszar w pracy sprzedawcy.
Sprzedaż pod presją: Jak rozpoznać swoje emocje i nie dać się im ponieść?
Biznes w obliczu zmian – podsumowanie 2024 r.
Jak skutecznie zamykać sprzedaż? 7 praktycznych technik bez presji.
Historia pierwszego elevator pitch i jego współczesne oblicze